Skip to content

Thiftillä on pop-up Pori Jazzin Jazzpuistossa. Aikavälillä Ke 17.07-Su 21.07 tehdyt tilaukset toimitetaan viimeistään Ma 22.07.

Meistä Me ollaan Erika ja Daniel, tyypit tämän kaupan taustalla.

 

Moikka,

Tervetuloa Thriftille!


Me ollaan vintage- & second hand-vaatteisiin erikoistunut pieni perheyritys Suomesta. Yrityksemme sai alkunsa vuoden 2023 huhtikuussa jolloin verkkokauppamme aukesi.


Thrifti sai alkunsa henkilökohtaisesta suuresta intohimosta vintage-vaatteita kohtaan. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukkaita vaatteita huollettuna takaisin kiertoon. Toivomme laadukkaan huoltamisen pitävän vaatteet mahdollisimman pitkään kierrossa.


Nykyisin maailma käytännössä hukkuu käytettyihin vaatteisiin, joka on monen tekijän summa. Me tahdomme tarjota vastavoimana hitaan muodin vaihtoehdon. Mottomme päivittäisessä tekemisessä on seuraava: Yksi vaate kerrallaan uuteen kotiin.


Tahdomme myös toimia henkilökohtaisesti yrityksemme arvojemme mukaisesti. Tästä syystä nykyisin vaatekaappimme sisältö on vain käytettyä (sukkia & alusvaatteita lukuunottamatta).


Thrifti haluaa tarjota laadukkaan vintage-kaupan kaikille. Pääasiassa toimimme verkkokauppana, mutta satunnaisesti meidät voi bongata myös erilaisista tapahtumista!


Erilaisia huolto- & vintage-vinkkejä voit löytää sivustomme blogista sekä sosiaalisen median kanavistamme.


P.s. kaikki vaatteemme ovat aina kuntotarkastettuja, huollettuja & pestyjä.


Ystävällisin terveisin
Erika & Daniel
Thriftin perustajat

0